DK Autoglas
DK Autoglas
DK Autoglas
D&K automotive glass Alphen aan den Rijn is een innovatief bedrijf dat van standaard vlak glas de meest uiteenlopende vormen autoruiten voor alle soorten automobielen vervaardigt. Wij staan samen met de autofabrikanten aan de wieg van de nieuwste modellen die soms pas over enkele jaren in de showroom te bewonderen zijn (sommige modellen zullen zelfs nooit de weg naar de consument vinden).

Wij zijn trots op ons team, onze producten, de ontwikkelingen en opdrachtgevers. Tot onze opdrachtgevers behoren vooraanstaande automobielfabrikanten waarmee wij al jaren gezamenlijk de meest geavanceerde autoruiten ontwikkelen, rekening houdend met alle veiligheidsaspecten en technieken van deze tijd en de voortdurende zorg om auto's zuiniger te krijgen.

Van de tekentafel tot het eindresultaat beheersen wij ieder detail van het proces. Niet alleen voor automobielen die nog geheel in ontwikkeling zijn maken wij autoruiten, ook voor klassieke automobielen waarvoor er geen ruiten meer op de vervangingsmarkt verkrijgbaar zijn maken wij ruiten volgens de huidige normen. Ook voor bedrijven die bestaande auto’s aanpassen maken wij ruiten op maat. We kunnen dus met recht zeggen dat wij produceren van modern tot klassiek!